"Sursöndag"


Igår var det sommar! Sol, värme och vi var ute hela dagen. Lars multisportade och det kommer ett inlägg om tävlingen senare såklart. Idag är regnet och kylan tillbaka, det är en riktig sur-söndag. Om vår kakelugn hade funkat att elda i skulle jag ha gjort det nu. Jag tycker att det är lite mysigt ändå. En kan elda och samtidigt öppna ytterdörren så att en kan höra regnet. En får kura ned sig under en filt och dricka varmt kaffe. Alla väder har sina uppsidor. 
Nu funkar det inte att elda inne hos oss, vi har tänkt få någon som kan kika på kakelugn och skorsten men inte kommit till skott, så istället ligger jag på kökssoffan och läser. Regnet smattrar på köksfönstret. Någon filt behövs inte men varmt kaffe har jag såklart. Det är rätt avkopplande med sura dagar ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.