Nu kom hösten på besök!


Snabbdistanspass i underställströja och vindjacka från Craft
Det är bara att erkänna, jag är barnsligt förtjust i årstidsväxlingar! Jag blir smått nykär i själva förändringen och även om jag kan tycka att det är lite vemodigt att sommaren går mot sitt slut så diggar jag det som komma skall. Igår kväll gav hösten mig en första föraning. Jag sprang snabbdistans runt Lillsjön rätt sent på kvällen, i shorts men med jacka till där många av promenadarna i området hade handskar på sig, för visst var det en aning småkyligt. Säkert kommer sommaren åter i någon vända eller två, så brukar det ju vara innan den nya årstiden vinner och hösten stannar på allvar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.