Idag ska jag springa – ÄNTLIGEN!


Från en annan fin höstdag
Förra helgen kände jag mig lite låg på energi och med mycket jobb och långa resor inplanerade så valde jag därför att ta det riktigt lugnt på träningsfronten. Såklart daglig rörelse med promenader, korta yogaflöden eller en och annan styrkeövning med kroppsvikten, men ingen löpning – och som jag har saknat det! I morse vaknade jag som mitt vanliga jag igen, efter en hel natt med ordentlig sömn. Jag hade egentligen tänkt springa redan igår men det blev inte så mycket sova efter väldigt sen hemkomst i onsdags, så jag sköt på det en extra dag. Nu laddar jag för en runda på lunchen. Full fart mot helgen hörrni! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.