Efter motgång kommer medgång


En riktigt fin eftermiddag på skidspåret!
Tänk hur snabbt det kan svänga! Efter lördagens flopp i skidspåret, då Lars nya bindning gav upp och min kropp inte alls var på topp, så vände allt och igår stämde det plötsligt igen. Lars hade fått bindningen bytt, snacka om bra service i butiken, och för min del var pulsen tillbaka där den borde vara och under kontroll. Det är en sak att pulsen går upp för att man trycker på men en helt annan när den rusar dit trots att man tycker att man tar det lugnt. Hur som helst fick vi en riktigt fin eftermiddag på skidorna och jag längtar redan till nästa pass! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.