Fint i spåret trots töväder


En torsdagskväll på längdskidor
Det har varit varmgrader några dagar i veckan med regn så jag ställde in min tänkta skidåkning i onsdags och köpte kebab och låg i soffan i stället. Vi ser på Jordskott säsong 2 just nu och klämde ett par avsnitt innan jag var mer eller mindre halvdöd redan strax efter 21 och klar för att gå till sängs. Så igår svängde jag ändå förbi elljusspåret för att kolla läget, på väg hem från jobbet. Utifrån det jag såg från bilparkeringen så verkade det ändå hoppfullt, så jag åkte hem och bytte om och körde ner igen. Det visade sig att spåren var oväntat opåverkade av tövädret. Både skejtbädden och de klassiska spåren var fullt åkbara så jag fick mig en bra kväll på längdskidorna.
,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.