Nystart!

Tjooohoooo hörrni! Äntligen är allt så pass klart här att det är dags för mitt allra första inlägg sedan bloggen flyttades in hit till saraborg.sherides.se. Det är fortfarande lite fix och trix kvar för att få alla gamla inlägg att se någorlunda vettiga ut här, det är bilder som hamnat konstigt och knasiga formeringar av rubriker och bildtexter, men det får du helt enkelt ha lite överseende med. Varmt välkommen ska du i varje fall vara, det är så roligt att du har hittat hit och jag hoppas att du vill hänga med på vägen framåt?!

Nu kickar jag igång!

Det är som sagt dags för en nystart. Du som läst min blogg länge vet att jag älskar sådana men i vanliga fall brukar de kanske vara av lite mindre art än den här gången. Min pappa gick bort i slutet på december och jag kände nästan direkt efter det att jag behövde sätta saker och ting på paus för att kunna ställa om, ladda om och sedan komma så smått komma igång. Nu är jag här och jag är så peppad! Jag har förstås massor att berätta efter de här månaderna, vad sägs om en rapport från simmarveckan på Fuerteventura, det bästa med att fylla 37, den där årskrönikan för 2017 som helt kom av sig när pappa gick bort, mina träningsplaner för 2018 och så funderar jag lite på varför så många kvinnor tycks ha satt upp milen (löpning) som nyårslöfte. Jag har förresten en STOR nyhet till att berätta förutom att bloggen har flyttat, men den sparar jag på liiiiite till. Först tänkte jag att det är på sin plats att jag presenterar mig själv här inne. Så kika gärna in lite senare så kommer det mera. Och du, än en gång varmt välkommen hit, nu kickar jag igång 2018 på allvar!

(Visited 43 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Sara Borg 1 mars, 2018 at 10:11

   Det här blir så himla kul, Elna! ?

   Reply
 1. Helena Enqvist 1 mars, 2018 at 10:40

  det här kommer att bli riktigt bra tror jag! Så roligt att vara en gänget tillsammans med dig och att du kör i gång igen. Din blogg har alltid legat bland mina favoriter 🙂

  Reply
  1. Sara Borg 1 mars, 2018 at 13:25

   Tack detsamma Helena, jag känner exakt lika. Tittar troget in hos dig mest varje dag ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *