Poddwalk med Elna & Helena

Borta bra men hemma bäst! Efter att vi hade städat och packat oss ur stugan i förmiddags så satte jag mig i bilen och styrde hem från Sälen, medan de andra valde att hänga kvar några timmar till. Ett stopp på Sibylla i Sveg för energipåfyllning hör traditionen till, och ytterligare ett ministopp för att släppa några saltsugna renar över vägen strax söder om Åsarna, men i övrigt tuffade det på fint. Jag vet inte om det är åldern eller dåliga gener, men numera får jag alltid så rackarns ont i ryggen när jag är inaktiv. Soffhäng och bilresor är rena döden. Därför var det lätt att motivera mig till att gå ut direkt efter att jag kommit hem. På med överdragsbyxor och dunjacka bara och in med lurarna i öronen.

Idag lyssnande jag på mina eminenta bloggkollegor Elna och Helena i deras Cykelpodd, avsnitt fem om att våga misslyckas, medan jag knatade ett varv runt byn precis innan det mörknade. Tjejerna bjöd på egna tabbar från sina cykliga år och jag fnissade igenkännande åt en hel del. Det här med SPD-vurpor till exempel. Det måste väl alla cyklister ha råkat ut för, eller? Jag tror faktiskt att jag får lov att återkomma till mina i ett helt eget inlägg. Jag hittade precis några bilder i min mobil från 2012 och den morgon jag gjorde en av mina mer klassiska sådana. Stay tuned så dyker det upp förr eller senare!

(Visited 39 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Helena Enqvist 11 mars, 2018 at 21:57

  Ja gör ett inlägg om det! Va kul med gamla bilder också 😉

  Reply
  1. Sara Borg 12 mars, 2018 at 14:11

   I will! Gamla bilder… hmmm, jag cyklade utan hjälm (!!!!) 2012 tydligen. Inte bra.

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *