Hurra, det är fredag!

…och inte vilken fredag som helst heller. Först ska jag till min frisör och fräscha upp håret lite, vilket känns välbehövligt, och sedan i eftermiddag efter jobbet så hänger jag med sambon till Sundsvall. Vet du vad han ska göra där? Det ska jag tala om för dig, han ska hämta ut en sprillans ny hoj – årets racemaskin! Jag är bara liiiite avundsjuk. Inte för att jag behöver en ny cykel, jag har redan så fina och bra trampåk, men det är ändå något speciellt att få hem en ny pärla att ta ut på första turen. Att lära känna växlarna och dämperiet, sittställning och ja, hela alltet liksom. Såhär nöjd var han förra gången det vankades nytt. Då var det en ”skogsmaskin” (Stumpjumper) som hämtades och den är fortfarande kvar, men idag är det alltså årets raceåk som ska få flytta hem – en Epic.

Jag måste verkligen cykla i helgen! Men snön vräker ner idag igen så det känns sisådär lockande faktiskt. Jag hade ju tänkt cykla lite varje dag den här veckan för att snurra igång benen ordentligt, men i stället har jag stått på skidor varje kväll. Även igår när det dumpade ner blötsnö från himlen. Jag var rätt ensam i Spikbodarna kan man säga. Jag såg inte till en endaste kotte. Det gäller väl att ta tillvara på den här möjligheten också så länge det går, tänker jag. Jag håller tummarna för att snön ligger i spåren hela april ut faktiskt. Nästa vecka ser det dock ut att bli sol och varmare igen så förmodligen kan jag ta lite cykling då istället, det blir fint det också.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.