Nu rockar vi den här fredagen!

Tänk att jag blir lika förvånad varje vecka, ”va är det redan fredag”?! En kan ju tycka att jag borde ha lärt mig vid det här laget hur många vardagar det finns, men inte då. Fredag 27 april är det tydligen idag. Snart maj alltså. Var tog den här våren vägen?

Eftersom jag i vanlig ordning inte riktigt förstått att helgen redan står för dörren så har jag inte gjort upp några detaljplaner ännu, men det kommer vilken minut som helst nu när jag väl har greppat läget. Lördag är ju min favorithelgdag (och måndag min favoritveckodag) så det här kommer att bli tipptopp det. Vad har du för planer?

Apropå planer förresten, coola Joanna kör triathlon i Marbella i helgen och Jessica och gänget i Team She Rides håller mtb-läger. Det märks på många håll att säsongen snart är igång på allvar, och det riktigt vibrerar i luften av tävlingsnerver och fjärilar i magen – härligt!

Låt oss nu rocka den här fredagen.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.