She Rides i Östersund/Åre

Jag brinner för att få fler att våga prova på cykling och att våga tävla, trots att en kanske inte tror att en är tillräckligt vältränad, tekniskt duktig eller modig. Jag brinner för det för att jag vet att det går och hur det påverkar ens självbild. För att jag kastades in i det otränad, ovan och faktiskt riktigt rädd. Men jag gjorde det och jag klarade det, och det har gjort mig till en så mycket starkare människa på alla andra plan i livet. Att våga testa grejor som ligger utanför komfortzonen får oss att växa!

Jag är fortfarande superskraj ibland när jag cyklar. För jag är fortfarande inte särskilt vältränad eller tekniskt duktig, men det spelar ingen som helst roll, för cyklingen får mig fortfarande att utvecklas både på hojen och utanför. Därför vill jag få fler att testa, framförallt kvinnor. Historiskt sett har cykel inte varit vår arena, men nu jäklar ska vi visa nästa generation att cykling är för alla! Därför älskar jag She Rides och jag har varit med i communityn sedan starten. She Rides handlar om att göra cykelsporten mer öppen för alla och underlätta och bidra till att fler tar sig ut och upplever det fantastiska med att sitta på en cykel. She Rides är idag en vibrerande stark och magisk samling av människor som alla har stora hjärtan och hjälper varandra att just lyfta, inspirera och inspireras av varann.

Det bästa av allt är att nu finns She Rides lokalt här i Östersund/Åre! Tillsammans med Helena Enqvist och Erika Holmkvist är jag ambassadör och vi satsar på att göra den här sommaren till en cykligt rolig och spännande sådan. Vi kommer att träffas inom kort och lägga upp lite planer, så gå med i facebookgruppen nu och håll utkik, så kommer allt ut där så småningom. Och du, kom ihåg det jag skrev högst upp. Du behöver inte vara vältränad och tekniskt duktig – tvärtom! Tillsammans överkommer vi hinder och ser till att alla kan vara med utifrån sin nivå. She Rides Östersundsgrupp är en del av det stora nätverket She Rides där det bubblar av mycket cykelglädje, så se till att gå med även där!

Och du, om du inte bor just här så finns She Rides med lokala grupper på många olika platser i Sverige. Klicka här för att hitta She Rides nära dig.

(Visited 118 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Förra veckans – Sara Borg

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *