Fredagskänslor

En toaselfie från igår

Oj, det är redan fredagskväll och klockan närmar sig 21. Var tog den här dagen vägen? Jag har jobbat som en gnu vid datorn idag, det hände så mycket oväntat plus att jag hade möten inbokade, att jag inte riktigt hängde med i svängarna. Nu har jag i varje fall hunnit ta en promenad, ätit middag och varit och handlat lite frukostgrejor och sådant tills i morgon, så nu ska jag faktiskt snart ta och krypa ner under täcket med en bok. Först en fin fredaglista som jag hittade hos Helena!

Dagens bästa känsla var att jag fixade att promenera i 40 minuter nu i kväll utan att få orimligt ont i ryggen. Det kändes riktigt bra. Jag hade annars tänkt jogga men när det blev jobb så sent och jag var så hungrig så lyckades jag inte riktigt uppbåda motivation till det. Jogga går ju annars bättre för min rygg än promenader.

Dagens längt är för mig detsamma som för Helena, nämligen att få nåla nummerlapp. I morgon går Lidingöloppet MTB och mitt tävlingssug är så stort så stort, jag skulle så gärna vilja vara med och köra jag också. Nu går jag istället all in för att stötta min kille så bra som möjligt så jag har kollat vad han vill ha till frukost, varit till affären och kompletteringshandlat lite och nu ska jag bara vänta på att han kommer hit också. Han sitter just nu och kör ner från Jämtland till Stockholm.

Dagens jag saknar är min kondition. Jag märker inte av dess frånvaro så mycket i vardagen eftersom jag inte tränar på annat än väldigt lugn nivå där det snarare är ryggen eller magen som säger ifrån innan jag börjar flåsa, men här på Telefonplan så ligger lägenheten några våningar upp. Det finns hiss men jag har aldrig använt den hittills och tänkte inte börja med det nu heller, men oj oj oj vad jobbiga trapporna har blivit! Särskilt när jag kom med matkassarna från affären…

Dagens roliga är att det är fredag, jag har en bra jobbvecka bakom mig och jag går in i helg med finväder och cykeltävling i sikte – det känns asbra faktiskt! Vilken fredagsfeeling.

Dagens sämsta får väl i så fall bli att det var smockfullt på hamburgerköket när jag skulle käka så det tog betydligt längre tid med middag än jag hade tänkt mig. Nu var det ju fredag och finväder så att fler än jag hade sett fram emot att sitta ute i kväll var kanske inte helt otippat, men ändå.

Nä hörrni, nu blir det en dusch och sedan sängen. Ha en riktigt fin helg nu så hörs vi en annan dag, och du, om du är på Lidingö i morgon så kanske vi ses där?!

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *