Klämdagsfredag i kjol och converse

Woop woop, nu är det full fart mot helgen… igen! Vi började den här dagen med ett besök hos barnmorskan för att väga, mäta magen, kolla blodtryck, lämna blodprov, lyssna på bebisens hjärtljud och allt annat sådant där som en behöver checka upp ibland när en är ett preggo. Allt såg fint ut verkade det som och jag lyckades efter viss tvekan låta bli att svara att allt är tipptopp på frågan om hur jag mår och hur det går, och så pratade vi bland annat lite om det här med foglossning och vad en kan göra åt det. Kanske eventuellt möjligen att jag köper mig ett sådant där stödbälte till bäckenet (någon som har erfarenhet av det och kan svara på om det verkligen hjälper?). Vi får se. Kanske eventuellt möjligen att jag även bokar tid hos en sjukgymnast. Vi får se hur det går med det också. Jag är inte världsbäst på att be om hjälp utan tycker generellt att så länge en lever så kan en stå ut med rätt mycket… Det är många gånger en bra inställning och egenskap men samtidigt ganska onödigt om och när det finns hjälp att få.

Sedan åkte jag till kontoret och klämdagsjobbade i kjol och converse, första dagen för i år med bara ben i tjänsten alltså. Att temperaturen sjunkit en del sedan i morse kan ju inte jag rå för. Inomhus är det varmt. Jag har förresten nyss lagt ut ett kickoff-event på facebook också inför sommarens träningar med She Rides Östersund/Åre. Om du är nyfiken och vill vara med och cykla med oss så sök upp gruppen på fejjan och gå med i den. Alla kan vara med!

Jag önskar dig en riktigt fin helg!

(Visited 35 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Elna - cykellycka, mjölksyra & äventyr 11 maj, 2018 at 21:40

  Jag hade ett bälte, räddningen när det var som värst. Önskar jag hade haft energin att ta mig till en sjukgymnast också för det ska verkligen hjälpa med övningar sägs det. Håller tummen för att det ger sig. Ett annat tips är att kolla på Bakingbabies.se – mycket nyttigt om saker som bäckensmärta där! KRAM

  Reply
  1. Sara Borg 12 maj, 2018 at 08:46

   Jag beställde ett bälte igår och Bakingbabies ska jag genast spana in! Tack ?

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *