Den sista dagen i juni

Dagens projekt, att svartlasera kuben så att den passar med resten av möblerna på altanen, vilket förövrigt var betydligt med tidskrävande och påfrestande på ryggen än vad denna gravida kvinna hade lust med

Så kom den, den allra sista dagen i juni, och med den kom också sommarvädret och värmen tillbaka efter två dagar med mulet och lite svalare temperaturer. Jag tog sovmorgon idag, eller jag sov väl inte så länge precis men jag låg och drog mig ända till klockan 10 och det var så skönt. Sedan tassade jag ner, öppnade altandörren och kollade till mina jordgubbsplantor innan jag fixade mig morgonkoppen med kaffe och två rostade mackor.

Jag tänkte på att det har varit mycket cykel i bloggen nu ett tag, vilket på sätt och vis är lite humor för jag har knappt cyklat. Det börjar kännas tungt på riktigt nu ska ni veta, och magen är tung och otymplig. Tro mig, jag är fullt medveten om att det fortfarande är rätt så länge kvar dessutom och att jag är mitt i den kraftigaste tillväxtfasen nu, bebis växer tydligen med ungefär 250 gram i veckan! Jag försöker i varje fall röra på mig litegrann varje dag för att hålla igång kroppen och minska svullnaden i fötterna, och jag har hängt med på våra She Rides-event de senaste veckorna även om jag mest har stått stilla bredvid cykeln och peppat de andra tjejerna. Nåväl, var sak har sin tid som det så fint brukar heta.

I morgon är det den första dagen i juli och vi är en dag närmare bebisens ankomst. Det känns lika skrämmande som spännande, precis så som jag älskar att livet är! Vi står i varje fall något mer redo än för en månad sedan, när juni stod för dörren, så det ska förhoppningsvis gå fint det här när det väl är dags. Den 22 augusti är det som sagt beräknat, så vi får väl hoppas att det dröjer allra minst en månad men helst inte två innan bäsi är ute. I juli ska jag vara lite ledig och så ska jag jobba lite. Vi har en weekend i Gävle coming up också med cykel i Högbo på agendan. Jag ska förstås ta det rätt så lungt så jag håller tummarna för fint väder, har beställt hem ett gäng böcker som kom i veckan och så packar jag med bikinin för att kunna bada på den fina stranden vid MTB-arenan medan L trampar runt på stigarna hela dagarna. Det kan bli riktigt najjs det. Vad har du för juliplaner?

(Visited 32 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Hannas krypin 2 juli, 2018 at 22:06

  Jag tycker inte att två månader är långt kvar, förstår att det känns tungt. 🙂

  Reply
  1. Sara Borg 5 juli, 2018 at 15:19

   Ibland går tiden alldeles för snabbt och ibland kryper den fram 🙂

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *