Hellooo monday!

Mössa på! Nu ska jag ut och carpa skiten ur hösten

Hellooo monday och välkommen till en ny vecka! Jag tar en lugn start idag och sitter fortfarande och dricker kaffe medan Stina ligger på på köksgolvet i sitt babygym alldeles bredvid mig. Lilltjejen har precis upptäckt sina händer på allvar och pillar med fingrarna, suger på knytnävarna och viftar som sjutton med sina små boxarknogar.

Hur har din helg varit? Här har det sannerligen varit blandad kompott med alltifrån en hotellnatt, IKEA-besök, gudstjänst och ljuständande på pappas grav, ”newbikeday” och familjefys. I vanlig ordning jobbade jag en stund också igår, det har blivit lite av en rutin nu den senaste månaden att jag sätter mig vid datorn och fixar lite på söndagarna bara för att det är kul medan Stina tog en tupplur.

Den här veckan är än så länge ganska obokad. Vi ska börja på babymassage med Stina i morgon och sedan har vi BVC-besök på torsdag, vilket ska bli riktigt spännande. Det är nästan 3 veckor sedan hon vägdes och mättes senast och jag tycker att hon växer så att hon knakar nu. Hon har så smått kunnat börja använda storlek 62 på kläder, även om 56 fortfarande är det som egentligen sitter bäst, men småplaggen i 50 har vi fått börja plocka bort. Jag har gett bort en del men några grejor kommer vi att spara som minne. Jag köpte en liten förvaringslåda i helgen som jag tänkte lägga ner några plagg, hennes första lilla prematurnapp och kanske något foto i, så ställer vi den lådan i hennes blivande rum så att vi kan öppna och titta tillsammans när hon blir större.

I morgon har jag hört att en viss lillasyster fyller år och på söndag är det tydligen farsdag. Här i huset har vi en kille som med spänning ser fram emot sin första sådan. Eller ja, han verkar i ärlighetens namn mest se fram emot att få en farsdagsgåva… *I feel the pressure*

Förutom Stinas aktiviteter så tänker jag att vi ska träna också så klart! Jag har smugit igång med joggning (hurra!), så det blir givetvis ett par vändor med löparvagnen, kanske ett gymbesök, cykling på nya hojen och såklart dagliga promenader. Hösten verkar stanna några dagar till så jag tänker att jag ska carpa skiten ur den riktigt ordentligt med start typ nu. Mössa på och ner med Stina i barnvagnen, för nu ska vi ut och njuta så att det står härliga till!

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *