Farsdagsmisär

Från lördagens guldkant till en söndag som inte alls gick som jag tänkt.

Farsdag. Stinas pappas allra första farsdag. Min första farsdag utan pappa. En kombo som inte var helt lyckad.

Vi lyckades dock fira pappan i det här huset litegrann innan det började spåra ur. Jag var inte alls i form och efter ett tag var inte Stina det heller. Normalt sett brukar det gå bra att ta med henne på restaurang, men inte den här gången. Vi skulle fira farfar/svärfar men det slutade med att jag fick äta maten (saffranstorsk som var gudomligt god) stående vid ett barbord med en förtvivlad Stina i famnen. Sedan åkte hon och jag hem.

Ridå. Ingen bra söndag. Ingen bra farsdag. Vi tar nya tag nästa år. Nu kan det bara bli bättre.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *