Årets bästa-lista

I morgon kliver vi in på det här årets sista månad, december. Det betyder att vi bara har 31 dagar kvar av 2018. Märkligt och häftigt på samma gång. Det här är mitt första år utan pappa men också mitt första år med en dotter.

Nu var det dock inte alls sådana djupa saker jag skulle snöa in på idag utan det faktum att det börjar bli dags att knyta ihop säcken. Första steget på den vägen tar vi idag när jag tänker lista mina bästa (läs: mest använda och/eller bekväma) träningsgrejor!

Salomon S-lab Sense 7 sitter skönt på foten!

Årets bästa sko:
Det kanske är lite orättvist att välja nyinköpet Salomon S-lab Sense 7, för de är absolut inte mina mest använda träningsskor sett över hela året, men jag är sjukt nöjd med dem. De är rent ut sagt skitsköna OCH snygga, vilket inte är helt oviktigt. Jag springer i dem ungefär två gånger i veckan.

Gammal men grymt skön tröja från NIKE

Årets bästa träningströja:
Här fick jag tänka till rätt länge men landar nog in i att det blir en långärmad, tunn och superskön med huva, från NIKE, som jag använt massor både under graviditeten eftersom den är så stretchig, och nu efteråt.

Preggotights från powerwoman

Årets bästa inomhusbyxor:
Alltid träningstights. Det spelar egentligen ingen roll vilka. Under graviditeten var favoriterna mina preggotights från Powerwoman, och nu är det ett par helt vanliga svarta från NIKE som Lars fyndade till mig på XXL-rean.

Årets bästa utomhusbyxor:
Samma som ovan. Tights alltså. När det är kallt ute har jag antingen underställsbrallor innanför, eller så använder jag vintertights som har flossad insida.

Löparjacka i en större storlek lämnade plats för gravidmagen

Årets bästa löparjacka:
Det får bli en Craft-jacka i mintgrönt (eller ljusturkos?) som jag köpte i våras. Den är en storlek för stor för att jag skulle kunna ha den med gravidmagen, men den funkar fint nu också. Dock är den lite kall för denna årstid men med en löparväst över funkar den året runt.

Superstretchigt underställ från Karitraa med låg midja

Årets bästa underställ:
Craft gör grymma underställ. Jag har flera olika modeller och de funkar året runt. På sommaren som enda plagg över en sport-bh och vår, höst och vinter med förstärkningsplagg över. Men just i år så blir det faktiskt detta från karitraa. Jag har två set i olika färgsättningar och jag använde dem extremt flitigt under graviditeten då de satt så bra och utan att klämma på magen.

Årets bästa strumpor:
GoCoco. Gillar både deras ankelstrumpor samt skidstrumporna i ull.

Årets bästa sport-bh:
Jag har i massor av år kört på en basicmodell från NIKE som jag fortfarande gillar massor, men av praktiska skäl så använder jag just nu mest amnings-bh:ar. Favoriten kommer faktiskt från H&M. Den håller brösten på plats oväntat bra till och med vid löpning. I vanlig ordning väljer jag en tight storlek (har XS på den fastän jag har S på överkroppen annars) för att jag vill att brösten ska klämmas fast så bra som möjligt.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *