Fint ändå

Jag tittar in här varje dag och ser att du är här. Ser de små digitala spår du lämnat efter dig i form av en kommentar eller som en siffra i besöksstatistiken. Att du är här trots att jag just nu varken syns eller hörs av särskilt mycket. Inte här. Inte på instagram. Det är fint av dig och det gör mig lite glad.

Jag har sorg. Igen. För några veckor sedan förlorade en av de absolut finaste människorna jag vet sin kamp och somnade in för alltid. Mina älskade syskonbarn förlorade sin pappa, min syster sin livskamrat och vi övriga en älskad familjemedlem. Livet är oförutsägbart och många gånger såååå orättvist ?

Jag har tänkt skriva så många gånger, om det som hänt och hur mycket F har betytt för mig – för oss – men jag vet inte vilka ord jag ska använda. En vacker dag kanske de landar, eller så gör de inte det.

Fint ändå att du tittar in här.

(Visited 62 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Nipe 25 januari, 2019 at 23:21

  Nämen näe. Alltså mitt hjärta brister lite, trots att jag inte känner er. Så fruktansvärt hemskt och vidrigt.
  Kram.

  Reply
  1. Sara Borg 26 januari, 2019 at 12:14

   Tack fina du ❤️

   Reply
 2. Annie 26 januari, 2019 at 09:32

  Nej, vad tråkigt att höra! Beklagar sorgen! ❤️

  Reply
  1. Sara Borg 26 januari, 2019 at 12:14

   ❤️❤️❤️

   Reply
 3. S 27 januari, 2019 at 22:16

  ❤️

  Reply
  1. Sara Borg 28 januari, 2019 at 14:00

   Tack ??

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *