Skulle inte det här vara en cykelblogg?

Jag förstår din fundering. Just nu känns det mest som att jag joggar med barnvagn och matar bäbis faktiskt. Men vet du vad? Jag cyklar lite också, det har bara inte blivit något skrivet om det.

Mitt absolut bästa pass när jag har ont om tid eller är låg på motivation, det är 30-sekundersintervaller. Det är oavsett om vi snackar cykel eller löpning. Passet verkar vid en första anblick ganska fånigt men som vanligt blir det vad en gör det till. Att pressa sig själv riktigt hårt i trettio sekunder KAN vara sviiiiinjobbigt, jag lovar.

Mitt ”good enough-cykelpass” som jag kör regelbundet tar bara en halvtimme totalt och ser ut såhär:

  • Uppvärmning 10 minuter på relativt lätt växel och lite högre kadens
  • Intervaller 10st på 30 sekunder tyngre växel med vila 30 sekunder på lätt växel
  • Nedvarvning 10 minuter på relativt lätt växel och lite högre kadens

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *