3 grejor jag är sjukt glad för idag

  1. Jag fattar att jag kan jinxa det här nu, det har hänt förr, men just nu sover den här lilla gullungen så fantastisk bra och är underbart lätt att lägga. Ja ni hör ju, superlativen tar liksom inte slut. ”Sängen. Täcke. Love You”, säger hon efter vällingen och så lägger vi henne, går ut ur rummet och ner i köket. Sedan somnar hon.*
  2. Att jag känner mig frisk och pågång igen! Jag har precis kört ett lätt intervallpass på inomhuscykeln. Totalt trettio minuter tramp varav 10 x 30 sekunder fullt blås där i mitten.
  3. Det är vår i luften! Temperaturen ligger på plus på dagarna, solen tittar fram, asfalten är bar och livet känns allmänt lätt och uppåt. Ja, om vi bortser från hela den här coronakrisen då, vilket väl inte går direkt, men ändå. Tur att den kom nu då och inte ihop med vintermörkret…
*till alla er föräldrar som vill strypa mig efter att ha läst det här kan jag meddela att det går i perioder och har gjort det i hela hennes liv, även om hon för det mesta har sovit bra. Vi har kört med rutiner och det har passat henne fint, men om något gjort att vi kommit ur fas så har hon snabbt börjat trassla. Som till exempel för mindre än en månad sedan då hon hade väldig hosta på nätterna och vi fick sitta uppe och ha henne i famnen, för när hon låg ner hostade hon mer och kräktes upp slem. När hon blev frisk så fortsatte stöket med sömnen och hon var både svår att lägga på kvällen och hade svårt att somna om på egen hand på natten. ”Handen”, ropade hon och kunde inte somna utan att hålla handen i evigheter.
(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *