Tittar in och påskhälsar!

Hellloooooo! Här har tiden snurrat på alldeles för snabbt igen märker jag. De senaste veckorna har varit minst sagt hektiska med coronakris på jobbet och så utanför det allt det härliga med att ha klivit in som ordförande i She Rides CK. Vi har kavlat upp ärmarna nu och påbörjat jobbet med att ställa om och planera utifrån nya förutsättningar. Mer digitalt och mindre fysiskt just nu. Jag har också haft ”kvartsamtal” med mer än hälften av gänget i styrelsen för att lära känna dem bättre, förstå deras drivkrafter, styrkor och intressen. Jag har en hel-go känsla för det här och ser fram emot det här året.

Men nu var det ju inte det jag skulle in här och skriva om egentligen. Jag skulle bara berätta att jag just nu har fullt upp med något helt annat. Med att låta mobilen vila mer än vanligt. Vara mer här och nu. Äta god mat. Cykla massor (på min sprillans nya cykel, premiär för dubbfritt dessutom) och bara vara påskledig. I stort sett.

Hoppas att du har det fint också, även fast det är en lite underlig påsk i år?! Vi ses snart igen ?

Moster Emma och Stina påskpysslar

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *