Cykelvåren är här!


Nu tinar allt så sakta fram. Värmen kommer. Tussilagon blommar. Fåglarna kvittrar och bäckarna porlar. CYKELVÅREN ÄR HÄR!

Dubbfritt och skogsstig. Sopade gator och snabbhoj. Pigga ben som så sakta börjar kännas som de ska efter 6 veckor helt utan träning i början på året när förskolebacillerna tog mig med storm. Lungor och luftrör som börjar bli vana vid ansträngning och som visar små tecken på samarbetsvilja.

Jag skulle kunna vara så jävla bitter över min kassa fysiska form, och okej då det finns stunder när jag är det, men allra allra mest just nu är jag bara glad och tacksam för att jag är på rätt spår igen.

…för CYKELVÅREN ÄR HÄR! ?

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.