Cykling i vårt avlånga land


I förmiddags fnissade jag lite för mig själv. Sverige är verkligen fantastiskt på många sätt, inte minst för att vårt avlånga land bjuder på allt från slätter, fjäll och kustlandskap till tallskog. Just nu även på både sommar och vinter. She Rides ambassadör i söder, Lina Tjäder, cyklade idag mitt bland grönskande ängar och solgula rapsfält. När vi skulle iväg här hemma hade precis en liten hagelskur dragit förbi och temperaturen orkade knappt kämpa sig upp över nollan. Jag fick köra i vinterjacka och lobstervantar…

Men det gick bra ändå. Och jag konstaterade nöjt att bland det bästa med ett riktigt gött träningspass är kaffet efteråt.

Oh yes, I LOVE COFFEE.

, ,

2 svar till “Cykling i vårt avlånga land”

  1. Förra veckan körde jag en kvällsrunda med bara ben. Idag är det ullunderställ som gäller… Annars har vi ju haft en vinter utan särskilt mkt kyla här nere i Blekinge, så jag ska inte klaga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.