Häng med i #SOMMARUTMANINGEN med She Rides


Är du sugen på att köra intervallpass på cykeln och vill ha tips på upplägg? Eller tryter träningsmotivation och inspiration såhär i semestertider? Då kan du haka på sommarutmaningen som nu ligger ute på She Rides ????

Sommarutmaningen pågår i fyra veckor och består av fyra olika träningspass framtagna av ingen mindre än She Rides grundare Jessica Clarén, elitcyklist, coach, inspiratör osv. Träningspassen ligger uppe under evenemang inne i facebookgruppen She Rides och är alltså fyra till antalet. För att delta behöver du ladda ner appen Intelligent Cycling. Skapa ett konto och logga in – det är helt GRATIS. Scrolla ner en bit på startsidan till du hittar She Rides och klicka där så ser du samtliga våra träningspass. Vilket du ska köra vilken vecka ser du i evenemangsbeskrivningarna här på Facebook. (Givetvis får du köra alla pass när du vill, men för att delta i #sommarutmaningen så kör du veckans pass).

Det spelar ingen roll om du cyklar landsväg, mountainbike eller inomhus. Appen kan synkas bland annat med en smart trainer och/eller med Spotify för en komplett träningsupplevelse, men när du deltar i #sommarutmaningen väljer du själv om du genomför passet uppkopplad mot någon annan enhet eller om du går på känsla och instruktioner i appen. Alla deltagare är med och tävlar om fina priser! Häng med du också!

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.