Min lilla träningskompis


Tänk ändå om jag hade loggat alla timmar vi har gjort tillsammans under de här åren. Ja, hon har ju hunnit fylla 2 år under den här långa bloggpausen i höst. Det är helt galet vad snabbt tiden har gått ändå.

2 år och otaliga mil har den rullat vår multisportvagn – Thule Chariot Sport. Inte en sekund har jag ångrat att jag valde den mest påkostade versionen av chariots, såklart skulle vår lillpingla åka med den bästa möjliga komforten. Och så många timmar som hon fått åka i den! Vi har promenerat, sprungit, cyklat och skidat. Timme ut och timme in. Medan vi var föräldralediga både L och jag på deltid fick den ofta rulla ett par timmar flera gånger om dagen när vi båda ville passa på att träna under hennes sovstunder.

Den har blivit rejält sliten, inte undra på det. En del saker har gått sönder och fått bytas ut under åren. Och nu vill jag passa på att tipsa (är ej sponsrad men Thule hör gärna av er, blink blink) om att det går att köpa reservdelar på i princip allt på Thules egen hemsida. Där finns sprängskisser på vagnen in i minsta beståndsdel och så klickar du hem det du behöver. Leverans kommer till ditt närmsta paketombud på några dagar. En hel del omfattas även av Thules garanti och då får du grejorna hemskickade efter att du gjort en reklamation där du köpte vagnen. Också smidigt.

Numera sover Stina bara en gång på dagtid, och snart är väl kanske också det ett minne blott, nu när hon blivit så stor?! Jag tänkte faktiskt på det i helgen när jag cyklade med henne där bak att det kanske inte kommer vara så värst många fler gånger ändå som jag kommer att trampa med en sovande snutta. Förhoppningsvis kommer hon uppskatta att åka i vaket tillstånd också, men vem vet…

Hon & jag
Little cutie
,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.